Egon restaurant Sartor

Dato: 04.11.18 Kategori: Restaurantguide, Fjell

Egon restaurant Sartor

Det har skjedd mye på Straume de siste årene. Sartor senter og området rundt kalles for Kystbyen. Egon restaurant ligger på hjørnet i det som kalles Gågaten. Det enkleste er å parkere i Kystbygarasjen (2 første timer gratis) og ta heisen opp på bakkeplan like ved enden av Gågaten.

Det var lørdagskveld og Kinoens dag. Noe som gjorde at det var ekstra mye folk på Egon. Vi måtte stå fem minutter og vente før servitøren hadde klartgjort bord for oss. Vi fikk plass innerst i lokalet, og en hyggelig servitør forklarte at mat og drikke måtte bestilles i baren. Egon restaurantene finnes over hele landet. Konseptet, menyen og interiøret er likt i alle restaurantene. Man sitter i båser med dempet belysning omringet av gammelt skrot. Men det har sin sjarm og restaurantene er veldig koselige.

Menyen består av alt fra supper, Tex mex, pizza, fiskeretter, biff og burgere. Da jeg er glad i hamburger falt valget på nummer 620 "Blackened Tex Mex Burger" bestående av hjemmelaget salsa, guacamole, løkringer og hvitløksdressing. Jeg bestilte cola som drikke. Det gikk ikke mange minutter før maten kom på bordet. Burgeren så ute som et mesterverk toppet med løkringer og pommes frites

Løkringene var helt ok, pommes fritesene var perfekt og spesielt gode når de ble dyppet i rømmedressingen. Burgeren var helt ok, men ingen smak av spicy tex mex. De kunne godt ha brukt mer krydder. Ellers en grei restaurantopplevelse. Anbefaler å gå på Egon om du vil spille safe og ikke ønsker noen overraskelser - Score 3 stjerner !

Oppsummering
Score: 3 stjerner
Adresse: Sartorvegen 12, 5353 Straume
Åpningstider: Hverdager: 10-23. Fre-lør: 10-00. Søndag: 11-23
Prisnivå: Middels.
Web/Meny: https://egon.no/restauranter/sartor

egon sartor
egon sartor
egon sartor

Leave a comment

You are commenting as guest.

Meld deg på nyhetsbrev !


Bergen-Byguide NO v/Kvikki Media
Prestegardskogen 2 B, 5210 Os
Tlf: 47 400 721 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Copyright © 2011 - 2019 Bergen-byguide.no.  Utviklet av Kvikki Media. Alle rettigheter reservert.